ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „ОРАОВИЦА 2023“ СО НАГРАДЕН ФОНД ОД 290.000 ДЕНАРИ

Во Повеќенаменскиот спортски терен во Ораовица од 14 Јули – 02 Август 2023 год. ќе биде организиран и одржан турнирот во Мал фудбал „Ораовица 2023“

Турнирот е во организација на ФК „Изведен“ од Ораовица, а е под покровителство на Општина Радовиш.

 

Награди за:

1-во место 140.000 ден .

2-ро место 70.000 ден.

3-то место 40.000ден

4-то место 20.000 ден.

 

Пионери:

2008-2011 -група

2012-2016 -група

 

Футсал-жени

Награда за најдобар стрелец, најдобар голман и најдобар играч на турнирот.

 

Вкупен награден фонд: 290.000ден.

 

Пријавување на Екипите до: 12.07. 2023

13.07.2023-Ждребување

14.07.2023 – Почеток

 

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза