КАРОЛИНА ГОЧЕВА ЗА ДЕНОТ НА РУДАРИТЕ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА РАДВИШАНИ, СИТЕ ГОСТИ И ПОСЕТИТЕЛИ

На 28.08.2023 (понеделник) година, заедно со Каролина Гочева  ќе го прославиме “Денот на рударите”.

Централната прослава ќе се одржи на платото пред Стоковна куќ, Радовиш под покровителство на рудниците Бучим и Боров Дол во соработка со општина Радовиш. Оваа година се подготвува вистинско музичко уживање за сите присутни и секако одлична забава и расположение Каролина Гочева. Како педгрупа ќе настапи бендот South Par. Концертот почнува во 20 часот.

 

Ги покануваме сите граѓани да се придружат на прославaта и заедно да го одбележиме Денот на рударите.

 

  • КАРОЛИНА ГОЧЕВА
  • South Park the band

Related Articles

Временска прогноза