ЗЕМЈЕНИОТ ПАТ ПО РАДОВИШКА РЕКА ПРОДОЛЖУВА СО УРЕДУВАЊЕТО

Продолжува активноста за поправка на патишта од земјен коловоз и уредување на порои. Во согласност со барањата на месното население, веќе се завршени неколку локации а моментално се работи на земјениот пат по Радовишка река.

Изведувач на оваа активност која е во соработка со Рудникот Бучим е фирмата „Евроградба“.

 

Информираат од Општина Радовиш

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

About the author /


Related Articles

Временска прогноза