ОО ЦРВЕН КРСТ УЧЕСТВУВАШЕ НА 29-ОТ ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ПРВА ПОМОШ

Црвен крст на Македонија – Општинската организација Радовиш и оваа година со своја екипа учествуваше на 29-от државен натпревар по прва помош кој се одржа на 23.09.2023 година во Велес.
Во конкуренција на 30 екипи, екипата на Општинската организација на Црвен крст Радовиш освои 10-то место.
Горди сме на екипата по прва помош и на сите наши волонтери кои несебично не подржаа истакнуваат од Општинската организација на Црвен крст Радовиш 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза