ПРОМОВИРАНА УШТЕ ЕДНА КНИГАТА НА АВТОРОТ ПАВЛИНА КОШЕВЕЦ – ,,НАРОДНИ ВЕРУВАЊА ВО РАДОВИШКО”

Промовирана уште една книга на нашата сограѓанка Павлина Кошевец – ,,Народни верувања во Радовишко” во издаваштво на Центар за култура „Ацо Караманов“ Радовиш.
Промотор на книгата беше Проф д-р Ана Витанова Рингачева, а на сцената беше изведена драматизирана претстава на дел од опишаните народни верувања во промовираната книга.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза