ПРВАЧИЊАТА ДЕНЕС ДОБИЈА ПОДАРОЦИ ЗА ЗАЧЕКОРУВАЊЕТО ВО СВЕТОТ НА ЗНАЕЊЕТО

По повод влегувањето во училишните клупи, Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов, денес ги посети новите првоодделенчиња во општинските основни училишта „Никола Карев“ и „Крсте П.Мисирков“ доделувајки им ги подароците за нивното зачекорување во светот на знаењето.

 

Пакетчињата беа доставени и до новите првачиња во ООУ „Кирил и Методиј“ во Ораовица, ООУ „Коста Рацин“ во Подареш и ООУ „Орце Николов“ во Ињево.

 

Оваа донација е целосно обезбедена од општина Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза