„МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ“ ТЕМА НА ОДРЖАНИОТ КАМП ЗА МЛАДИ

Деветнаесет млади волонтери од Радовиш, Струмица, Кочани, Пробиштип и Неготино учествуваа на тридневен камп на ,,Влашки колиби” во Општина Конче организиран од ООЦК Радовиш.
Младите ги збогатија своите знаења на теми како стрес, мотивација, емоции, социјални мрежи, грижа и слика за себе и емпатија.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза