ЗАВРШНИТЕ АКТИВНОСТИ И РЕЗУЛТАТИ ОД ЕКО – ДРР ПРОЕКТОТ ПРЕЗЕНТИРАНИ ПРЕД РАДОВИШАНИ

Со завршна презентација и посета на локациите денес беше одбележан проектот ЕКО-ДРР кој го финансираше Меѓународната агенција за развој и соработка „ЏАЈКА“.
Благодарност за реализацијата упати и Градоначалникот Ацо Ристов, истакнувајќи ја важноста на овој проект за заштитата на граѓаните од несакани последици од природни катастрофи.
– Со надеж и дополнителна мотивација потенцираше дека и во иднина ќе се залага за спроведување на активности поврзани со заштита на шумите, нови пошумувања, како и подобрување на пристапната инфраструктура до шумските подрачја и земјоделски земјишта.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза