ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊE ВО БОРОВ ДОЛ

Оглас за машински инженер

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Одговорен за техничка исправност на транспортна и помошна опрема на Површински КОП;
 • Нарачка на делови за севкупната опрема;
 • Стручност и одговорност кон работните задачи;
 • Читање на работни цртежи;
 • Работа на терен;

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум универзитетско образование – Машински инженер;
 • Претходно работно искуство на позиција со Машински факултет од минимум 3 години;
 • Познавање на MS Office;
 • Познавање на Auto Cad;
 • Возачка дозвола Б – категорија;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Познавање на Законската регулатива од областа на безбедност и здравје при работа;
 • Способност за тимско работење;
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови;

 

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додадоци на плата согласно ЗРО
 • Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Машински инженер”. 

 

Краен рок за аплицирање е до 31.10.2023 година.
 Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза