ОДРЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ФЕСТИВАЛ „ЕСЕНСКИ ПЛОДОВИ“ ВО ПОДАРЕШ

Во Подареш викендот што измина се одржа Фолклорниот фестивал “Есенски плодови” на кој учествуваа фолклорни ансамбли од Македонија и Србија.
Домаќин и организатор на овој четврти по ред фестивал беше Фолклорниот ансамбл “Подарешани млади”.
Присутните гости во име на Општина Радовиш ги поздрави Секретарот Љупче Почивалец.

 

 

 



Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза