ПОСЛЕДНИ ПОДГОТОВКИ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“

Денес во просториите на општина Радовиш беше одржан координативен состанок со угостителите-учесници на манифестацијата Самун ем Татлија 2023.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза