СОВЕТНИЦИТЕ ЈА РАБОТЕА 37. СЕДНИЦА СО ДНЕВЕН РЕД ОД 25 ТОЧКИ

Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки, но на почетокот имаа можност да постават Советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов.

Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза