РАДОВИШ 1944-1964 -Сеќавање: „20 години слободен Радовиш“

Фото албум од 1964 година изработен од Фотосекцијата на Основното училиште „Моша Пијаде“ од Радовиш, со учителот Душко Павиќевиќ по повод „20 години слободен Радовиш“

06.11.1964 година. 

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза