ТРОФЕЈ ШАМПИОНИ БОРЕЧКИ ЛЕГЕНДИ“ СО ПРЕКУ СТО НАТПРЕВAРУВАЧИ…

 Меѓународниот турнир „Трофеј шампиони боречки легенди“  викендот се одржа Радовиш во организација на БК Бучим.

Најдобар домашен борач е Илија Атанасов, а најдобар странски борач е Ајак Аик Казаиран. На турнирот настапија 130 борачи од Македонија, Косово и Грција. Марио Ананиев е најдобар борач на турнирот.

„Трофеј шампиони боречки легенди“ го одбележа и опростувањето на Александар Стојанов од активното борење кој до крај му беше верен на Бучим, за што доби плакета.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза