ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊE ВО РУДНИКОТ БУЧИМ

Рудникот Бучим распиша оглас за вработување.

Информирајте се подетално за работните задачи и потребните квалификации, како и начинот на аплицирање:


Оглас за Возач на автобус

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Управување со автобус, со кој се врши организиран превоз на работниците од дома до работното место и обратно;
 • Се грижи за навремено довезување и одвезување на работа и од работа;
 • Се грижи за редовно одржување на автобусот во добра состојба и за неговата исправност;
 • Доколку констатира некои проблеми кај возилото должен е за тоа да го извести раководителот на службата;

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • ССС – (Средно образование) ;
 • Претходно работно искуство од 2 години;
 • Возачка дозвола Д категорија
 • Способност за тимско работење;
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови;

 

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додадоци на плата согласно ЗРО
 • Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Возач на автобус”. 

Краен рок за аплицирање е до 11.12.2023 година.
 Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза