СОВЕТОТ ЈА ОДРЖА БУЏЕТСКАТА СЕДНИЦА

Дневен ред од 22 точки, како и дополнивање на четри точки во дневниот ред и разгледан и усвоен Предлог-Буџетот на општина Радовиш и Буџетскиот календар за 2024 година – оваа беше за работење денеска од страна на избраните советници во Советот на општина Радовиш на денешната 42 седница.

Советниците исто така разгледаа повеќе Предлог-одлуки и програми, а на почетокот имаа можност да поставуваат Советнички прашања на кои одговор даде Градоначалникот Ацо Ристов.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза