АКТИВНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР ВО РАДОВИШ

Во Радовиш се одвиваат активни градежни работи на повеќе локации меѓу кој е Градскиот пазар каде што активно се работи.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза