ИЗГРАДБА НА ПОМОШЕН ТЕРЕН СО ВЕШТАЧКА ТРЕВА

Подобрувањето на спортската инфраструктура продолжува, веќе во завршна фаза е изградбата на помошниот терен со вештачка трева каде што е поставена и дренажа.

Информираат од Општина Радовиш.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза