ОДРЖАНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА ДЕТСКО ПРЕСТАПНИШТВО

Општинскиот Совет за превенција на детското престапништво денеска одржа својата 5 седница.

На седницата покрај членовите на Советот присутни беа и Стручните соработници од Основните училишта и од средното училиште во општина Радовиш.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза