ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ СО ЗАВРШЕН ПРОЕКТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Претставници од инвеститорот, изведувачот, надзорот, училиштето и општина Радовиш извршија технички прием на проектот „Реконструкција на кров во ООУ Кирил и Методиј во с.Ораовица“ денеска беа во посета на оваа училиште.

Ова е уште еден проект со кој се подобрува образовната инфраструктура преку енергетска ефикасност.

 

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза