ОТКРИЕНИ СЕ БЕСПРАВНО СКЛАДИРАНИ БУКОВИ ОГРЕВНИ ДРВА, ВО МЕСТОТО ВИКАНО ЕРЕНЧЕ

На ден 13.2.2024 година, во 15:30 часот, во текот на вршењето на службената должност на шумочуварската служба на ЈП „Национални шуми“ од подружницата Плачковица од Радовиш, откриени се бесправно складирани букови огревни дрва, во местото викано Еренче, оддел 73.

По извршената контрола и констатацијата дека се од бесправна сеча, дрвата се одземени и пренесени во склад на подружницата Плачковица од Радовиш.

 

 

*фото Архива

 

 

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза