СТИПЕНДИИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА ТАЛЕНТИРАНИ УЧЕНИЦИ

Денеска се донеса одлука за доделување на стипендии на ученици од основното и средното образование за учебната 2022/2023 година. Според Правилникот за доделување на стипендии на ученици од основното и средното образование во кој беа наведени критериумите за избор на учениците и по распишаниот јавен конкурс  за стипендирање на ученици во основното и средното образование во Радовиш.

 

ОДЛУКА (погледни)

 

Општина Радовиш

 

*фото АрхиваПреземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза