РУДНИКОТ БУЧИМ РАСПИША ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РЕФЕРЕНТ ЗА МАТЕРИЈАЛНО СМЕТКОВОДСТВО“ – Краен рок за аплицирање е до 01.03.2024 година.

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РЕФЕРЕНТ ЗА МАТЕРИЈАЛНО СМЕТКОВОДСТВО“ – Краен рок за аплицирање е до 01.03.2024 година.

 

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Евиденција на фактури со прием од домашни и странски добавувачи во материјално сметководство
 • Евиденција на фактури со прием од домашни и странски добавувачи во финансиско сметководство
 • Усогласување на материјална со финансиска евиденција
 • Изработка на извештаи за состојбата на магацините на крајот на месецот
 • Учество во пописот на материјалите во магацините на крајот на годината

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Високо образование;
 • Претходно работно искуство во областа на сметководство од 2 години;
 • Работа со Microsoft Office;
 • Познавање на Англиски јазик

 

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додатоци на плата согласно ЗРО
 • Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Референт за материјално сметководство”.

 

Краен рок за аплицирање е до 01.03.2024 година.

Напомена:
Апликациите без целосно потполнета работна биографија и без назнака за позицијата на која аплицира кандидатот НЕМА да бидат разгледани!  Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на тест и интервју.

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза