ИЊЕВО ДОБИВА УШТЕ ЕДНА УЛИЦА

Во завршна фаза е изградбата на ул. 9 крак 1 во с. Ињево во вредност од 3.972.826 денари. Должината изнесува 290м, а вкупната ширина со тротоари изнесува 8м.

Информираат од Општина Радовиш

 

 

*фото АрхиваПреземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза