МУЛТИКУЛТУРНА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА” ВО ПУ „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ПОКРАЈЧЕВО

Во рамки на секцијата ,,Мултикултурна креативна работилница”, денес во OOУ „Орце Николов“  ПУ училиште во с.Покрајчево се оддржа прекрасна активност!

Во оваа активност, која е поврзана со меѓусебното почитување и толеранција вклучени беа ученици од IV и V одд.од нашето училиште.

Од реализацијата на овие активности, можеме слободно да кажеме дека тоа е само едно камче во мозаикот кој го претставува решавањето на сите проблеми кои ги имаме како етнички групации! – информираат од OOУ „Орце Николов“ Ињево

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза