„ОПЕРАЦИЈА ФЛОРИЈАН“ СО НОВА ДОНАЦИЈА НА ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО

Согласно потпишаниот Меморандум за соработка, денес во посета на општина Радовиш беа претставниците на хуманитарната организација „Операција Флоријан“ од Велика Британија, која во 2010-та година донираше противпожарно возило на општина Радовиш.

Градоначалникот на општина Радовиш заедно со преставниците од ТППЕ Радовиш упати благодарност за досегашната соработка со надеж дека и оваа година оваа соработка ќе продолжи успешно и согласно Меморандумот, ќе резултира со нова донација на противпожарно возило и обука за Територијалната противпожарна единица во Радовиш.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза