КОНТИНУИРАНО ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА СПОРТ ВО СРЦ ,,25-ТИ МАЈ” ВО РАДОВИШ

Реконструирани се и поставени нови клупи со кои се заменети дотрајаните стари искршени столчиња на малата трибина како и нови плексиглас настрешници на клупите за натпреварувачите.

  • Во соблекувалните поставени се нови тушеви, чешми и умивалници, санирани се дел од плочките а извршено е и бојадисување на ѕидовите како и обнова на закачалките.

  • Поставени се нови ПВЦ врати во тоалетите и соблекувалните.
  • Во големата сала набавени се нови голови и кошеви.
  • Поставен е нов ЛЕД екран кој покрај тоа што ќе се користи како семафор, на него ќе има можност да се вршат секакви промоции и презентации за време на организираните настани.

Средствата за сите овие работи беа обезбедени од Општина Радовиш и Рудникот Бучим.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза