ГЕНЕРАЛКА ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ (фото)


Денеска беше одржана еколошка акција од страна на учениците и вработените во ООУ „Никола Карев“ во Радовиш.

Оваа акција беше по повод Денот на пролетта, а се чистеа училниците, доворот и просториите во училиштето.


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза