“ГОЛТКА ВОДА, ГОЛТКА НАДЕЖ” – Учениците од Ињево со организирана хуманитарна акција…

Учениците од  ООУ Орце Николов, денес по повод светскиот ден на водата пораките ги упатија преку организирана хуманитарна акција, се со цел да се поттикне чуството на хуманост, солидарност и човекољубие.

 

Сите знаеме дека “ВОДАТА ЖИВОТ ДАВА”, како и “КАПКА ВОДА, КАПКА ЖИВОТ”.

Не е важно колку правиме, туку колку љубов внесуваме во тоа што го правиме.

 

Пораката е успешно испратена од учениците и нивниот одделенски раководител. 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза