НОВИ ПРОСТОРИИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

Денес се изврши увид во работните активности поврзани со адаптација на дел од сутеренскиот простор во ООУ „Никола Карев“ Радовиш за потребите на наставата по ФЗО за учениците од одделенска настава (1-5 одд.)

Просторот на кој се вршат работните активности беше во крајно лоша состојба и апсолутно неупотреблив за било што во воспитно-образовниот процес ниту пак како инфраструктурна површина.

По завршувањето на сите работни активности просторот се претвара во катче каде што ќе се делат насмевки и адреналин на најмалите преточени во работни и наставни активности на часовите по ФЗО и други вон наставни активности.

Дополнително се преуредува и дел од дворната површина која ќе биде продолжение за таа намена.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза