ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊE ВО РУДНИКОТ БУЧИМ

Рудникот Бучим распиша оглас за вработување.

Информирајте се подетално за работните задачи и потребните квалификации, како и начинот на аплицирање:


Оглас за Електричар за одржување – Лужење

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Разрешување на проблеми од аспект на делување на Електрослужба во погон Лужење;
 • Ја координира работата со другите служби во секојдневното работење;
 • Подготвување на мека вода, свеж електролит и праќање на свеж електролит;
 • Надгледување и контрола на ниво на раствори;
 • Земање на проби од Пумпни станици за хемиска анализа;
 • Вклучување и исклучување на пумпа на брана Д4;
 • Чистење на електро опрема и кабелски водови;
 • Се придржува до мерките за заштита при работа;
 • По потреба врши други работи во службата;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование;
 • Претходно работно искуство од 2 години (пожелно);
 • Основни познавања од електро работење;
 • Способност за тимско работење;

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додадоци на плата согласно ЗРО
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Електричар за одржување”. 

Краен рок за аплицирање е до 15.03.2024 година.

Напомена:
Апликациите без целосно потполнета работна биографија и без назнака за позицијата на која аплицира кандидатот НЕМА да бидат разгледани!  Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на тест и интервју. 

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 


Оглас за Машинобравар 2ра група

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Учествува во тековно и превентивно одржување на опремата во погон Секундарно и терцијално дробење;
 • Врши контрола на опремата и склоповите;
 • Учествува во подготовка на резервни компоненти, делови, склопови и подсклопови;
 • По потреба врши и други работи во службата:

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование;
 • Претходно работно искуство од 2 години (пожелно);
 • Основни познавања од техника – машинство;
 • Способност за тимско работење;

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додадоци на плата согласно ЗРО
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Машинобравар 2-ра група”. 

Краен рок за аплицирање е до 14.03.2024 година.

Напомена:
Апликациите без целосно потполнета работна биографија и без назнака за позицијата на која аплицира кандидатот НЕМА да бидат разгледани!  Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на тест и интервју. 

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

 


 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза