ООУ „КОСТА РАЦИН“ ЈА ПОДОБРУВА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОТ -НОВА ТЕРМОФАСАДА НА ЗАДНИОТ ДЕЛ НА УЧИЛИШТЕТО

Во Основното училиште „Коста Рацин“ од Подареш во изминатиот период се реализирааа повеќе активности, а исто така на задната страна од училиштето беше реконструирана фасадата.

Овој проект беше реализиран со средства од училиштето за подобра енергетска ефикасност и заштеда на енергија со поставување на нова термофасада.

 


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза