СЕРХАН НАНУШЕВ ОД КОНЧЕ – КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРАТЕНИК ОД СДСМ ВО 4 ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

Еден од кандидатите за Пратеник во 4 ИЕ на претстојните Парламентарни избори од СДСМ е Претседател на ОО СДСМ,  Конче Серхан Нанушев

Нанушев е татко на 3 деца, по професија е дипл.Правник и дипл. Социјален работник, вработен во ЈУМЦСР -Радовиш.

 

 

 


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

Related Articles

Временска прогноза