СОВЕТНИЦИТЕ ЈА РАБОТЕА 45 СЕДНИЦА

Со дневен ред од 30 точки и 1 дополнувања на Дневниот ред беше одржана 45-та седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата беше одржана во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

 

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза