ПРОДОЛЖУВА АКТИВНОСТА НА УРЕДУВАЊЕ НА ЗЕМЈЕНИ ПАТИШТА

Како дел од активноста за поправка на патишта од земјен коловоз и уредување на порои, веќе се завршени неколку локации кои беа определени согласно барањата на месното население.

 Оваа активност која е во соработка со Рудникот Бучим, продолжува и понатаму со цел да се подобри пристапот кон домаќинствата чии улици се во фаза на проектирање во УБ15 во Радовиш и во Ињево.

 


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза