МИЛЕ ЦЕКОВ: ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ И УШТЕ ПОГОЛЕМИ РЕЗУЛТАТИ

Успешно ја испишавме нашата прва страна во историјата. Време е за големи промени и уште поголеми резултати.

Довербата која ни ја дадовте е доказ дека чекориме по вистинскиот пат.

Ви благодариме на поддршката.

 

Движење ЗНАМ, Носител во ИЕ 4 Миле Цеков

 

  

 

 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза