„СРЕД СЕЛО ВЕСЕЛО“ ОДРЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ВО ЗЛЕОВО

Викендот што помина во Злеово се одржа Меѓународниот фолклорен фестивал кој трета година по ред го организира ФА Злевски бисери.

На овој фестивал ,,Сред село весело,, учествуваа 16 фолклорни ансамбли од кои две од Србија и Бугарија со преку 700 учесници, фестивалот беше од ревијален карактер.

 

 

Фото: Злевски бисери


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза