ПРОДОЛЖУВА РЕКОНСТРУКЦИЈА И САНАЦИЈА НА КОЛОВОЗОТ НИЗ ОПШТИНА РАДОВИШ

Градежните работи продолжија денеска во Ораовица на реконструкција и санација на коловозот каде што веќе се отстранува оштетениот дел со гребење, а во следните денови ќе се продолжи со асфалтирање со нов асфалтен слој.

Во текот на нареднииот период ќе се продолжи и на други предвидени локации.

Информираат од Општина Радовиш.


 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза