Д-Р ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ДЕНЕСКА ЌЕ ГО ПОСЕТИ РАДОВИШ И ЌЕ ОДРЖИ ДВЕ ТРИБИНИ

Неврохирургот  д-р Венко Филипче кој е е носител на листата на СДСМ во Изборната Единица 4 денеска ќе го посети Радовиш каде што најпрвин во 18.00 часот во Клубот на пензионерите ќе има средба со пензионерите од Радовиш и Конче и ќе одржи трибина на тема „Здравството и проблеми со здравјето и помош и термини и европско здравство“ која е во во соработка со Здравниот дом од Радовиш а е по повод „Денот на здравството“. 

 

Потоа од 19.00 часот во „Музејот на љубовта и уметноста“ во Радовиш д-р Венко Филипче ќе одржи средба со членовите од Здружението на ,,Лицата со дијабет‘‘ на Радовиш, Подареш и Конче, ќе се одржи трибина на тема ,,Проблеми на лицата со дијабет и навременото снабдување со инсулин и другите основни сретдства за регулирање на дијабетесот‘‘  .

 

 

 

 


 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза