ОРАОВИЦА СО РЕКОНСТРУИРАНА УЛИЦА ОД 900 МЕТРИ

Во текот на изминатите денови се работеше на реконструкција и санација на коловозот во населеното место Ораовица.

Овде со гребење на оштетениот асфалт се отстрани слојот со што потоа беше нанесен нов асфалт, улицата е во централното подрачје на оваа населено место.

Во текот на нареднииот период ќе се продолжи и на други предвидени локации – информираат од Општина Радовиш.

Информираат од општина Радовиш.

 

 


 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза