ОДРЖАНА 47-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ


Со дневен ред од 15 точки беше одржана 47-та седница на Советот на општина Радовиш.

На оваа седница како една точка од дневниот ред беше и предлог идеен проект за проект реконструкција со пренамена на Стоковна куќа во мултифункционален и културен центар со музејска поставка на град Радовиш „Рада“ кој го презентираше Градоначалникот Ацо Ристов.

Од страна на Претседателот на Советот на општина Радовиш исто така беа споделени изјавите на двајцата советници кои имаат поднесено до Советот, од страна на советничката Валентина Лазарева и советникот Енис Омер.


 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза