ИЗЈАВА НА МИЛЕ ЦЕКОВ, НОСИТЕЛ НА ИЕ 4 ОД ДВИЖЕЊЕТО ЗНАМ- ЗА НАША МАКЕДОНИЈА: РУДНИЦИ ВО СТРУМИЦА НЕМА ДА ИМА!

 

Во духот на денешниот ден вечерва во 20 часот гледајте Телевизија 24, дебата без носителите во ИЕ4 но како и да е ние присуствуваме за да слушнете дека само Движењето ЗНАМ за Наша Македонија е партија која има јасен став против отварање рудници во Југоисточна Македонија.


Движењето ЗНАМ за Наша Македонија е со јасен став дека е против отворање рудници во Струмичко.

Не смее да се прави пазар со здравјето на луѓето. Но потребна е и истрага дали функционери на ДУИ правеле трговија со влијание.

 

  

 

 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза