МИЛЕ ЦЕКОВ НОСИТЕЛ НА ИЕ 4 – ДВИЖЕЊЕТО ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ ЗАЛАГА ЗА РЕШАВАЊЕ НА КРИМИНАЛОТ И КОРУПЦИЈАТА

Движењето ЗНАМ за Наша Македонија ќе се залага за решавање на најгорливиот проблем во нашата држава, а тоа се криминалот и корупцијата.

Посебно ќе се залагаме за бпрба против злоупотребата на јавни функции. Партиите кои владеат веќе 30 години не направија ништо суштинско за решавање на овој проблем.Ние од ЗНАМ сме решението бидејќи ние нити сме корумпирани ниту ќе бидеме.

 

Изјава на Миле Цеков носител на ИЕ 4 

 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза