НОВА ПОВРШИНА СО БЕКАТОН ПРЕД ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

Уредување на површината со поставување на бекатон пред влезот на училиштето и спортскиот терен.

Во текот на наредниот период ќе се продолжи со работа на другите предвидени локации.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза