ПЛАЦ / ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА НА ПРОДАЖБА!

Се продава градежна парцела со можност за изградба на објекти за станбено домување – КП. 2877/1 со површина од 1535 m/кв. 

  • Плацот се наоѓа во урбаниот опфат на Радовиш, има маркица и е со намена за изградба на семејна куќа.
  • Пристапот е преку ново асфалтираната улица.
  • Цена по договор.

 

За повеќе информации обратете се на телефон 070 576 854

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.

 

 

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза