СОВЕТНИЦИТЕ ЈА РАБОТЕА 48 РЕДОВНА СЕДНИЦА

Со дневен ред од 11 точки и 1 дополнувања на Дневниот ред беше одржана 48-та седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата беше одржана во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш, а после гласањето на дневниот ред беа повлечени 2 точки поради некомплетни материјали за самите точки.

Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки, седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза