Повик за доставување на понуда за превоз на вработени од општина Конче до Радовиш

ДПТУ Боров Дол ДООЕЛ од Радовиш има потреба да склучи Договор со компанија за превоз на вработени од општина Конче до Радовиш

Компаниите што сакаат да учествуват на овој тендер, треба да достават официјални понуди на е-адреса [email protected] за да биде направен избор на најповолна понуда.

Сите заинтересирани страни што ќе достават понуда, треба да бидат запознаени со наведните услови и критериуми на следниов линк: КРИТЕРИУМИ ЗА ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДА 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза