Нови површини со Бекатон на повеќе локации низ Радовиш

Во тек е уредувањето на јавни површини-тротоари, пешачки патеки и пристапни улички со бекатон, тековно се работи и се поставуваат бекатон плочки на крак од ул. Ана Поцкова, ул. Лисец, ул. Плачковица, ул. Илинденска. 

Исто така во следниот период ќе започнат активности на повеќе инфраструктурни проекти во општина Радовиш – информираат од општина Радовиш.

Градоначалникот Ацо Ристов денеска беше на увид во работите кои се одвиваат на споменатите локации во градот.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза