Известување за продолжување на рокот на јавниот повик за превоз на вработени

ДПТУ Боров Дол ДООЕЛ ги информира сите заинтересирани страни дека рокот за доставување на понудите за превоз на вработени од општина Конче до Радовиш е продолжен. 

Оваа одлука е донесена поради поднесокот на само една понуда во претходниот рок, со цел да се овозможи правичен и најдобар избор. 

Подетален опис на бараната услуга, условите за аплицирање, како и потребната документација, се достапни во прикачената тендерска документација на следниот линк.

Краен рок за доставување на понудата е 24.06.2024 година. 

 

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДА
за превоз на вработени од општина Конче до Радовиш (погледни-превземи)

About the author /


Related Articles

Временска прогноза