Одржани Еко-едукации во ООУ „Никола Карев“  

Црвен крст, Општинска организација Радовиш спроведе едукативно предавање во рамките на програмата ЗЕЛЕН ВОЛОНТЕРИЗАМ.

Еко-предавањето се спроведе во ООУ„Никола Карев” Радовиш на ученици од 4-то одделение.

Еко- едукатори кои ги водеа предаввањата беа Евгенија Ристова, Александра Лазарова и Патриција Трајкова.

Благодарност до училиштето за нивната соработка и поддршка на хуманото работење.- истакнуваат од Општинска организација Радовиш.

“Позелено денес, за подобро утре„

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза